Loading...

Diş Eti Tedavisi

Diş iltihabı Tedavisi İle Ağrısız Sağlıklı Dişler

Diş eti hastalıkları, bakteri plağının dişe sıkıca tutunmasından kaynaklanır. Ağız ve diş bakımının yeteri düzeyde olmamasının yanı sıra bazı rahatsızlıklar hatta yetersiz beslenme gibi faktörler, diş etinde çeşitli problemlere yol açabilir. Bunlardan biri de diş iltihabıdır. İltihap, genellikle yemek yeme esnasında ağız hareketlerine bağlı olarak zorluk yaşamanıza neden olur. Diş eti hastalıkları tedavisi yapan merkezimiz, sizin daha sağlıklı dişlere sahip olmanız için çalışıyor. İltihap sıcak ve soğuk gıdalara karşı hassasiyetinizi de artırır. Yapacağımız müdahale sonrasında dişleriniz eski sağlıklı yapısına yeniden kavuşur. Bizler Nişantaşı, Şişli ve Beşiktaş çevresinde verdiğimiz kaliteli hizmet ile hastalarımızın memnuniyetini kazanmayı kendimize görev biliyoruz. Başarılı bir uzman kadro ile ağız ve diş sağlığı konusunda aradığınız her türlü hizmeti veriyoruz.

Diş Eti Tedavisi İçin Deneyimli Ekibimizden Yararlanın

Hata: İletişim formu bulunamadı.

Profesyonel Yöntemler İle Diş iltihabı Tedavisi

Ağız yapısına uygun olmayan diş protezi veya ağız temizliğini engelleyecek uygulamalar diş eti rahatsızlıklarını tetikleyebilir. Diş eti iltihabı, erken teşhis edilerek hızlı müdahale edildiğinde başarılı bir biçimde tedavi edilebilir. Tedavi için deneyimli bir diş doktoru ile çalışmanız başarı şansınızı artırır. Bizler 34 yıllık hizmet tecrübemizle işinin en iyileri ile yola devam ediyoruz. Uzman diş hekimlerimizden alacağınız diş eti tedavisi sonrasında kısa sürede iyileşme olacağını göreceksiniz.

Donanımlı Muayenehanelerde Diş Eti Tedavisi

 

Hasta diş etleri, diş minesinde bulunan ve diş etlerini koruyan tabakanın ortadan kalkmasına neden olur. Korumasız kalan diş etlerinde, zaman içerisinde enfeksiyona bağlı şişme ve ağrı oluşur. Merkezimizden alacağınız diş randevusu sonrasında yapılan muayenede diş hekimi, iltihap düzeyini belirleyebilmek için röntgen ister. Soğuk ya da sıcak gıdalara karşı aşırı bir hassasiyetiniz bulunması halinde ise duyarlılık testi yapılabilir. Tüm bu işlemler donanımlı ekipmana sahip merkezimizde aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.

Uzman Diş Doktoru Sibel Örsal
ağız kokusu tedavisinde uzman doktorumuz

Başarılı Sonuçlarla Diş Eti Tedavisi

 

Diş eti tedavisi öncesinde yapılan testler tedavi için gerekli yol haritasını belirlememizde yardımcı oluyor. Testler esnasında verdiğiniz tepki, iltihabın dişin bir kısmında mı yoksa tamamında mı olduğuna karar vermesi açısından bizlere yol gösteriyor. Böylece uygulanan tedavi yönteminden de maksimum fayda elde ediyoruz. Tedavi iltihaba bağlı olarak dişin döndürülüp döndürülmeme durumuna göre şekillenir. Eğer dişinizde çürüme de var ise iltihap dağıtıldıktan sonra çürük diş alma ihtimali üzerinde durabiliriz. Fakat diş döndürülebilirse sadece iltihap dağıtılır ve dişin problemli kısmını temizleyerek dolgu tedavisi yöntemini uygulayabiliriz.

Diş Eti Tedavisi Fiyatları

 

Giderek artan şiddetli ağrı, ağız içerisinde ya da dışında şişlik gibi belirtilere sahipseniz diş eti iltihabı sorunu ile karşı karşıya olabilirsiniz. Bu durumda hemen merkezimizden randevu alarak muayeneye gelebilirsiniz. İltihap tedavisi gören hastalarımıza sonraki süreçte nasıl bir bakım uygulaması gerektiği konusunda da bilgilendirme yapıyoruz. Böylece hastalarımız ilerleyen zamanlarda aynı sorunu yeniden yaşamak durumunda kalmıyor. Tedavi sonrası hijyenik bir ağız bakımı dişi ve diş etini korur. Hastalarımıza sunduğumuz profesyonel hizmetten siz de ekonomik fiyatlarla yararlanabilirsiniz. diş eti tedavisi fiyatları, toplumun her kesiminden vatandaşlarımıza, kliniğimizde tedavi olma imkanı veriyor.

Diş Hekimi Sibel Örsal

Hastalarımızın Diş Eti Tedavisi Yorumları Hasta Deneyimleri

Ağız içinde oluşan şişlik zaman içerisinde diş hassasiyetine dönüştü. Doktorum yaptığı testler ile diş eti iltihabı olduğunu söyledi. Diş kaybı yaşamaktan korktum fakat doğru tedavi yöntemi sayesinde sorunsuz bir süreç atlattım. Doktoruma teşekkür ederim.

Sabri K. - Diş Eti İltihabı

Diş eti iltihabını belli dönemlerde yaşarım. Ağız içi bakımının yeterli olmaması tekrarlamasına neden oluyormuş. Hekimim uyguladığı tedavi sonrasında ağız bakımı rutinine dair de önemli bilgileri de benimle paylaştı. Artık iltihap sorunu yaşamıyorum.

Ahmet Y. - Diş İltihabı

Diş eti rahatsızlığım dolayısıyla bir süredir gıda tüketirken dahi zorluk yaşıyordum. Hekimim yaptığı test sonucunda diş etinde yoğun bir iltihap olduğunu ifade etti. İltihap tedavisinin yanı sıra yapılan genel ağız bakımı sayesinde sağlıklı dişlere kavuştum. Sonsuz teşekkürler.

Gözde H. - Diş Eti Tedavisi

Diş Eti Tedavisi Öncesinde Ücretsiz Ön Muayene Fırsatını Kaçırmayın! Uygulanacak tedavi öncesinde yapılacak muayene için ücret ödemeyin!

Diş Eti Tedavisi Sertifikalarımız Sertifika ve Üyeliklerimiz

Diş iltihabı Tedavisi İçin İlk Muayeneye Ücret Ödemeyin! İletişim Formunu Doldurun Size Dönüş Yapalım

Hata: İletişim formu bulunamadı.